https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΜΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...

Για πολλές ώρες έμειναν αποκλεισμένοι στην περιοχή του Γαρδικίου δεκάδες Τρικαλινοί οι οποίοι ανέβηκαν για Σαββατοκύριακο, ενώ στην Κρανιά οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς.

Φώτο από trikalavoice.gr
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, εξετράπη η ροή του χειμάρρου ο οποίος απείλησε και το κατάστημα ''LaCorno'' της κας Ζαραμπούκα, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο.

Ο χείμαρρος βρήκε διέξοδο στον… δρόμο που συνδέει την Κρανιά με την Καλαμπάκα, η κυκλοφορία διεκόπη και χρειάστηκε η επέμβαση ειδικών δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να μην υπάρξουν θύματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινής παρέλασης, μετέβη στις περιοχές που πλήγονταν από τη θεομηνία και συντόνιζε το έργο των μηχανημάτων. Στο δρόμο προς Γαρδίκι, αμέσως μετά την γέφυρα Αλεξίου, ο δρόμος ήταν κομμένος.

Στην Πύρρα, λίγο πριν την είσοδο του χωριού από τον κεντρικό δρόμο, ένας χείμαρρος κατάφερε και κατέβασε μεγάλα βράχια, τόνους λάσπη και άλλα φερτά υλικά στο οδόστρωμα και λίγο πιο κάτω, κατέστρεψε ένα
στάβλο με βοοειδή, ενώ οι ιδιοκτήτες μόλις που κατάφεραν να απομακρύνουν τα μοσχάρια σε ασφαλή θέση. Δείτε το βίντεο του trikalaola.gr...

(πηγή: newsit.gr)