https://aspropotamosnews.blogspot.com - Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική μας σελίδα για τον Ασπροπόταμο Καλαμπάκας. Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Σελίδες

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΠΥΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΝΙΑ" ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice επήλθε συμφωνία συνεργασίας για ένα από τα ποιοτικότερα ξενοδοχεία της περιοχής μας, στα ορεινά του Ασπροποτάμου, τον «Πύργο Μαντάνια» με τον όμιλο DOMOTEL του κ. Αλεξόπουλου…

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά deals που επιτυγχάνονται στην περιοχή μας και η αξία του γίνεται μεγαλύτερη γιατί επιτυγχάνεται σε καιρό κρίσης. Ο κ. Λάμπρος Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί την ιδιοκτησία, αναζητώντας νέους στρατηγικούς συμμάχους, ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον όμιλο DOMOTEL για την ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία δεσπόζει στην περιοχή του Ασπροποτάμου και πήρε το όνομά του από ένα μαντάνι που υπήρχε στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ένα συγκρότημα παραδοσιακών χτισμάτων με τεχνοτροπία μοναδική που σέβεται το χώρο, γίνεται ένα μ' αυτόν, επαναφέρει μνήμες, δημιουργεί παραστάσεις και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ζήσουν για λίγες μέρες το δικό τους μύθο στη δική τους "πέρα χώρα". Όπως τονίζει στο trikalavoice ο κ. Λάμπρος Παπαγεωργίου "ο Όμιλος Domotel μπορεί να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα, κυρίως από το εξωτερικό και να
στηρίξει περαιτέρω την τοπική αγορά. Ήδη μάλιστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται ένα γκρουπ επισκεπτών από το εξωτερικό".


Αξίζει να σημειωθεί ότι η DOMOTEL σήμερα διαχειρίζεται πέντε ξενοδοχεία, όλα υψηλών προδιαγραφών, με παρεχόμενες υπηρεσίες πέντε αστέρων. Το Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, το Domotel Ξενία Βόλου στο κέντρο της πόλης επί της παραλίας, το Domotel ΑΡΝΗ στην Καρδίτσα, το Domotel Neve στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας και το Domotel Άγιος Νικόλαος στα Σύβοτα. Η Domotel πλέον αποτελεί ένα όνομα, που στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, κάτι που συνάδει πλήρως με την όλη φιλοσοφία του Ομίλου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν σταματά εδώ, αλλά θα προχωρήσει περαιτέρω σε επενδύσεις στον Τουρισμό.


(πηγή: http://www.trikalavoice.gr)